Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany oksydacyjne i hydratacyjne tkanki miesniowej suma rekini [Pangasius hypophthalmus] i eskolara [Lapidocybium flavobrunneum] w czasie zamrazalniczego przechowywania

Tytuł:
Zmiany oksydacyjne i hydratacyjne tkanki miesniowej suma rekini [Pangasius hypophthalmus] i eskolara [Lapidocybium flavobrunneum] w czasie zamrazalniczego przechowywania
Oxidative and hydratative changes in the muscle tissue of striped catfish [Pangasius hypophthalmus] and escolar [Lepidocybium flavobrunneum] during frozen storage
Autorzy:
Stodolnik L.
Kryza K.
Kowalski A.
Tematy:
przechowywanie
zmiany hydratacyjne
eskolar
utlenianie tluszczow
zmiany przechowalnicze
Pangasius hypophthalmus
sum rekini
chlodzenie
zmiany oksydacyjne
Lepidocybium flavobrunneum
warunki chlodnicze
mieso ryb
tluszcz rybny
ryby
tkanka miesniowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies