Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cieploopornosc szczepow drozdzy wytypowanych jako ko-startery do produkcji sera

Tytuł:
Cieploopornosc szczepow drozdzy wytypowanych jako ko-startery do produkcji sera
Heat resistance of yeast strains selected as co-starters for cheese production
Autorzy:
Juszczyk P.
Zarowska B.
Wojtatowicz M.
Chrzanowska J.
Tematy:
szczepy drozdzy
sery
przezywalnosc mikroorganizmow
cieploopornosc
serowarstwo
drozdze
kultury starterowe
cheese
cheesemaking
heat resistance
microorganism survival
starter culture
yeast
yeast strain
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies