Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Histological structure and some physico-chemical traits of musculus longissimus dorsi of crossbred fatteners

Tytuł:
Histological structure and some physico-chemical traits of musculus longissimus dorsi of crossbred fatteners
Autorzy:
Gajewczyk P.
Kaniak-Polok M.
Tematy:
histology
pig
reproduction
feeding
animal genetics
muscle
animal production
fattener
crossbred fattener
breeding programme
musculus longissimus dorsi
animal nutrition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies