Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow i czasu przechowywania w okresie dojrzewania pozniwnego na zmiany ilosci i jakosci glutenu w ziarnie pszenicy

Tytuł:
Wplyw warunkow i czasu przechowywania w okresie dojrzewania pozniwnego na zmiany ilosci i jakosci glutenu w ziarnie pszenicy
Autorzy:
Rothkaehl J.
Kosiewicz D.
Tematy:
pszenica jara
sedymentacja
pszenica Kobra
pszenica
gluten
pszenica Elena
wyrozniki jakosci
gluten mokry
liczba opadania
gluten suchy
pszenica ozima
oznaczanie
maka pszenna
zawartosc bialka
pszenica Banti
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies