Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Broiler chick performance and meat quality depending on the type of fat in feed mixtures

Tytuł:
Broiler chick performance and meat quality depending on the type of fat in feed mixtures
Wyniki produkcyjne kurczat brojlerow oraz jakosc ich miesa w zaleznosci od rodzaju tluszczu dodanego do mieszanek
Autorzy:
Swierczewska E.
Mroczek J.
Niemiec J.
Slowinski M.
Jurczak M.
Siennicka A.
Kawka P.
Tematy:
zawartosc kwasow tluszczowych
dodatki tluszczowe
rzepak
wyniki produkcyjne
zawartosc cholesterolu
masa ciala
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
jakosc
mieso drobiowe
tluszcz techniczny
smalec
nasiona oleiste
olej slonecznikowy
brojlery kurze
drob
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies