Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka frakcji oleju palmowego otrzymanych na drodze wielostopniowej krystalizacji

Tytuł:
Charakterystyka frakcji oleju palmowego otrzymanych na drodze wielostopniowej krystalizacji
Profile of palm oil fractions obtained by multistep crystallization
Autorzy:
Pawlowicz R.
Stasiak M.
Tematy:
olej palmowy
tluszcze roslinne
wlasciwosci fizyczne
frakcje tluszczowe
faza stala
krystalizacja wielostopniowa
budowa chemiczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies