Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oparzelizna rakowa - malo znana w Polsce faza rozwoju raka bakteryjnego na pomidorze [Corynebacterium michiganense subsp. michiganensis]

Tytuł:
Oparzelizna rakowa - malo znana w Polsce faza rozwoju raka bakteryjnego na pomidorze [Corynebacterium michiganense subsp. michiganensis]
Canker burn - phase of bacterial tomato canker [Corynebacterium michiganense subsp. michiganensis] little know in Poland
Autorzy:
Macias W.
Sobolewski J.
Tematy:
fazy rozwojowe
pomidory
rak bakteryjny pomidora
choroby roslin
Clavibacter michiganensis ssp.michiganensis
oparzelina rakowa
warzywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies