Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw temperatury przechowywania masla na lipolize i oksydacje tluszczu mlekowego

Tytuł:
Wplyw temperatury przechowywania masla na lipolize i oksydacje tluszczu mlekowego
Effects of butter storage temperature on fat lipolysis and oxidation
Autorzy:
Kolakowska A.
Siwiec M.
Antkowiak A.
Bienkiewicz G.
Zienkiewicz L.
Tematy:
tluszcz mlekowy
utlenianie
maslo
przechowywanie
przetwory mleczne
kwasy tluszczowe
lipoliza tluszczu
temperatura przechowywania
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies