Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw modyfikacji chemicznej surowca na jakosc koncentratow bialkowych koagulowanych z soku lisci topinamburu [Helianthus tuberosus L.]

Tytuł:
Wplyw modyfikacji chemicznej surowca na jakosc koncentratow bialkowych koagulowanych z soku lisci topinamburu [Helianthus tuberosus L.]
The effect of chemical modification of green parts for quality of protein concentrate obtained from Jerusalem artichoke [Helianthus tuberosus L.] leaf juice
Autorzy:
Gordon D. B.
Baraniak B.M.
Tematy:
surowce roslinne
wlasciwosci przeciwutleniajace
koncentraty bialkowe
Helianthus tuberosus
zwiazki fenolowe
modyfikacja chemiczna
liscie
jakosc
sok z lisci slonecznika bulwiastego
slonecznik bulwiasty
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies