Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stosowane w pieczarkarni dezynfektanty przyczyniaja sie do zapobiegania i zwalczania zakazen grzybami z rodzaju Trichoderma sp.

Tytuł:
Stosowane w pieczarkarni dezynfektanty przyczyniaja sie do zapobiegania i zwalczania zakazen grzybami z rodzaju Trichoderma sp.
Autorzy:
Szymanski J.
Tematy:
Trichoderma
zwalczanie
srodki dezynfekcyjne
profilaktyka
pieczarkarnie
grzyby patogeniczne
dezynfekcja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies