Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw rodzaju masownicy i procedury masowania na jakosc sensoryczna szynek gotowanych

Tytuł:
Wplyw rodzaju masownicy i procedury masowania na jakosc sensoryczna szynek gotowanych
Autorzy:
Wajdzik J.
Tematy:
analiza sensoryczna
analiza wariancji
barwa
jakosc
masowanie miesa
ocena jakosci
ocena sensoryczna
plastyfikacja
przetworstwo miesa
szynki gotowane
technologia miesa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies