Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aktywnosc bakteriocyny wytwarzanej przez bakterie Carnobacterium divergens AS7 w mielonym miesie wolowym

Tytuł:
Aktywnosc bakteriocyny wytwarzanej przez bakterie Carnobacterium divergens AS7 w mielonym miesie wolowym
Activity bacteriocin produced by Carnobacterium divergens AS7 in ground beef
Autorzy:
Sip A.
Grajek W.
Tematy:
Carnobacterium divergens
antagonizm bakteryjny
mieso wolowe
Listeria monocytogenes
czynniki hamujace
diwercyna
bakteriocyny
mieso mielone
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies