Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aspekty prawne zwiazane z wprowadzaniem zywnosci utrwalonej metoda HPP jako nowej zywnosci [novel food] na rynek konsumenta

Tytuł:
Aspekty prawne zwiazane z wprowadzaniem zywnosci utrwalonej metoda HPP jako nowej zywnosci [novel food] na rynek konsumenta
The legal conditions concernig placing high pressure processed products as novel food on the market
Autorzy:
Zyngiel W.
Kolenda H.
Tematy:
zywienie czlowieka
zywnosc
nowa zywnosc
rynek zywnosciowy
obrot towarowy
wprowadzanie do obrotu
przepisy prawne
procedury
nowe technologie
human nutrition
food
new food
food market
commodity turnover
product launch
market
law regulation
procedure
new technology
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies