Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of process variables and ingredient combinations on extrusion-formed baked snack

Tytuł:
Influence of process variables and ingredient combinations on extrusion-formed baked snack
Autorzy:
Yaseen A. A. E.
Ahmed Z.S.
El-Moniem G.M.A.
Tematy:
baked snack
ingredient combination
baking process
mathematical modelling
sensory property
extrusion
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Three different ingredient combinations were manufactured into snack by means of extrusion forming then baking. Effect of process variables and ingredient combinations were studied. Tested snacks were subjected to sensory evaluation by trained panelists. Findings indicated that, it should be feasible to produce snack with specific sensory properties by setting appropriate processing variables and ingredient combinations. Also baking measurements were studied. Specific volume and/or moisture content of prepared snack were a function of baking time. Otherwise, baking time could be the first quality indicator. Mathematical modelling supported previous findings. Extracted equations could be useful for predicting end-product quality at any baking time.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies