Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mozliwosci zastosowania tranu do chleba zytniego w celu zwiekszenia jego wartosci odzywczej

Tytuł:
Mozliwosci zastosowania tranu do chleba zytniego w celu zwiekszenia jego wartosci odzywczej
Possibilities of use of cod-liver oil in case to increase nutritional value of rye bread
Autorzy:
Rutkowska J.
Sinkiewicz I.
Sionek B.
Sadowska A.
Tematy:
zywienie czlowieka
pieczywo
chleb zytni
wartosc odzywcza
dodatki do zywnosci
tran
zastosowanie
ocena sensoryczna
human nutrition
bread
rye bread
nutritional value
food additive
fish oil
application
sensory assessment
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies