Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Practical evaluation of method of porker meat classification based on criteria pH1 and R1

Tytuł:
Practical evaluation of method of porker meat classification based on criteria pH1 and R1
Praktyczna ocena metod klasyfikacji miesa tucznikow [porkerow] na podstawie pH1 i R1
Autorzy:
Kocwin-Podsiadla M.
Kuryl J.
Przybylski W.
Tematy:
tuczniki typu pork
pH1
trzoda chlewna
klasyfikacja
miesien najdluzszy grzbietu
mieso wieprzowe
swinia polska biala zwisloucha
R1
jakosc
metody
tuczniki
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies