Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania wspolzaleznosci pomiedzy wybranymi cechami fizykochemicznymi i sensorycznymi miesa jalowek o roznym genotypie

Tytuł:
Badania wspolzaleznosci pomiedzy wybranymi cechami fizykochemicznymi i sensorycznymi miesa jalowek o roznym genotypie
Researches on relationships between particular of physico-chemical and sensorial features of meat of different genotypes heifers
Autorzy:
Smiecinska K.
Wajda S.
Tematy:
barwa
mieso wolowe
bydlo czarno-biale
genotyp
mieso kulinarne
tluszcz srodmiesniowy
cechy jakosciowe
bydlo Limousine
jalowki
jakosc
pH
bialko ogolne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies