Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany oksydacyjne zachodzace w margarynach plynnych podczas pieczenia i przechowywania zamrozonych ciast biszkoptowo-tluszczowych

Tytuł:
Zmiany oksydacyjne zachodzace w margarynach plynnych podczas pieczenia i przechowywania zamrozonych ciast biszkoptowo-tluszczowych
The oxidative changes in liquid margarines during baking and after deep-frozen storage of sponge cakes
Autorzy:
Rutkowska J.
Zbikowska A.
Tematy:
przechowywanie
utlenianie tluszczow
produkty utleniania
mrozenie
ciasta biszkoptowo-tluszczowe
margaryny plynne
pieczenie
zmiany oksydacyjne
storage
fat oxidation
oxidation product
freezing
dough
liquid margarine
baking
oxidative change
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies