Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of organic substance on the healthiness and yielding of soybean [Glycine max [L.] Merrill]

Tytuł:
The effect of organic substance on the healthiness and yielding of soybean [Glycine max [L.] Merrill]
Autorzy:
Pieta D.
Pastucha A.
Patkowska E.
Tematy:
plant disease
crop residue
disease
rye
phytopathology
healthiness
soybean
yielding
white mustard
Glycine max
organic substance
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies