Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of physical and chemical factors on the activity of chitinases produced by planktonic bacteria isolated from Jeziorak Lake

Tytuł:
Influence of physical and chemical factors on the activity of chitinases produced by planktonic bacteria isolated from Jeziorak Lake
Autorzy:
Donderski W
Trzebiatowska M.
Tematy:
physical factor
chitin
Lake Jeziorak
chemical factor
bacteria
planktonic bacteria
chitinolytic bacteria
chitinase
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Studies on the influence of physical and chemical factors on the activity of chitinases produced by planktonic bacteria isolated from Jeziorak Lake were carried out. The results evidenced maximum activity of bacterial strains at pH 6.0 and at 10°C and 30°C. Among the strains studied, higher activity was recorded along with an increase in colloidal chitin concentration. The highest activity was recorded at 2% concentration of chitin. The majority of strains hydrolyzed chitin most intensely after 192 h of incubation, whereas no strain revealed chitinases activity after 48 h.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies