Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studies on starch gelatinization and retrogradation with dynamic rheometry - the influence of starch granular structure and composition

Tytuł:
Studies on starch gelatinization and retrogradation with dynamic rheometry - the influence of starch granular structure and composition
Badania nad kleikowaniem i retrogradacja skrobi za pomoca reometrii dynamicznej - wplyw struktury galeczek i skladu
Autorzy:
Lii C
Lai M.
Tsai M.
Tematy:
ogrzewanie
konferencje
reometria dynamiczna
retrogradacja skrobi
kleikowanie skrobi
amyloza
skrobia ryzowa
Krakow konferencja
chlodzenie
heating
conference
dynamic rheometry
starch retrogradation
starch gelatinization
amylose
rice starch
Krakow conference
cooling
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies