Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polskie odmiany chmielu [2]

W artykule przedstawiono przegląd odmian chmielu - charakterystykę roślin, właściwości chemiczne szyszek, a więc zawartość substancji gorzkich i aromatycznych, a także ocenę piwa.

The review of hop varieties has been presented in this article, its characteristics, the chemical properties of cone like the content of bitter and aromatic material together with beer evaluation.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies