Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Some attributes of emulsifier varied- recombined oil- in- water emulsions [ cream ] developed by two- stage homogenization

Tytuł:
Some attributes of emulsifier varied- recombined oil- in- water emulsions [ cream ] developed by two- stage homogenization
Wybrane cechy rekombinowanych emulsji typu o/w [ smietanki ] przy zastosowaniu roznych emulgatorow i homogenizacji dwustopniowej
Autorzy:
Kisza J
Juskiewicz M.
Hadal A.
Staniewski B.
Tematy:
technologia zywnosci
mleczarstwo
przetwory mleczne
smietanka
homogenizacja
bezwodny tluszcz mlekowy
zawartosc tluszczu
sucha masa
procesy technologiczne
rekombinacja
emulsje rekombinowane
emulgatory
food technology
dairy industry
dairy product
cream
homogenization
anhydrous milk fat
fat content
dry mass
technological process
recombination
emulsion
emulsifier
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies