Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena przydatnosci ziarna odmian pszenicy twardej [Triticum durum] i zwyczajnej [Triticum aestivum ssp.vulgare] do produkcji makaronu

Tytuł:
Ocena przydatnosci ziarna odmian pszenicy twardej [Triticum durum] i zwyczajnej [Triticum aestivum ssp.vulgare] do produkcji makaronu
The usefulness of durum [Triticum durum] and common wheat [triticum aestivum ssp. vulgare] cultivars for pasta production
Autorzy:
Rachon L.
Dziamba Sz.
Obuchowski W.
Kolodziejczyk P.
Tematy:
wartosc technologiczna
barwa
ocena przydatnosci
makarony
wartosc przemialowa
pszenica twarda
ziarno
Triticum durum
produkcja zywnosci
Triticum aestivum ssp. vulgare
pszenica zwyczajna
odmiany roslin
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies