Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zaleznosc miedzy masa a wartoscia tuszy oraz jakoscia miesa tucznikow i macior

Tytuł:
Zaleznosc miedzy masa a wartoscia tuszy oraz jakoscia miesa tucznikow i macior
Autorzy:
Wajda S.
Daszkiewicz T.
Tematy:
masa ciala
maciory
trzoda chlewna
mieso wieprzowe
wyreby podstawowe
tusze zwierzece
jakosc
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies