Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow przechowywania na jakosc napojow bezalkoholowych slodzonych aspartamem i mieszanina aspartam-acesulfam K

Tytuł:
Wplyw warunkow przechowywania na jakosc napojow bezalkoholowych slodzonych aspartamem i mieszanina aspartam-acesulfam K
Influence of storage conditions on quality soft drinks contain aspartame and aspartame-acesulfame K mixture
Autorzy:
Bartodziejska B.
Cis A.
Paziak-Domanska B.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
czas przechowywania
cechy organoleptyczne
przechowywanie zywnosci
napoje bezalkoholowe
aspartam
warunki przechowywania
acesulfam K
jakosc
temperatura przechowywania
napoje slodzone
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies