Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of chromium in cocoa products

Tytuł:
Determination of chromium in cocoa products
Oznaczanie chromu w probkach kakao
Autorzy:
Turek M.
Sykula-Zajac A.
Jablonska J.
Pilo M.I.
Noce A.
Spanu F.
Tematy:
cocoa product
food analysis
chromium
determination
cocoa drink
physical property
chemical property
toxicity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies