Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Persistent organochlorines in animal fat

The concentrations of polychlorinated biphenyls (PCB's) and chlorinated hydrocarbons (DDT, DDE, DDD and HCH) were determined in various animal fats: milk, pork, turkey, and horse. The highest average level of compounds under the determination has been found in milk fat (0,137 ppm of total DDT and 0,141 ppm of PCB's).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies