Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw procesu natluszczania na niektore wyrozniki jakosciowe skory na wierzchy obuwia

Tytuł:
Wplyw procesu natluszczania na niektore wyrozniki jakosciowe skory na wierzchy obuwia
Study on the influence of greasing on some mechanical and organoleptic features of the upper-shoes leather
Autorzy:
Zuchowski J.
Golonka J.
Tematy:
wyrozniki jakosci
wlasciwosci mechaniczne
skory
ocena jakosci
natluszczanie skor
przemysl obuwniczy
cechy organoleptyczne
jakosc
obuwie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies