Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkty miesne Brassica - teoretyczne przeslanki dla wykorzystania prozdrowotnych walorow kapusty bialej w produkcji wedlin

Tytuł:
Produkty miesne Brassica - teoretyczne przeslanki dla wykorzystania prozdrowotnych walorow kapusty bialej w produkcji wedlin
Meat products Brassica - theoretical basis for exploitation of health-promoting properties of white cabbage in meat processing
Autorzy:
Bartoszek A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies