Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja smarownej watrobianki o obnizonej zawartosci tluszczu. Wyrob niskoenergetyczny o tradycyjnym smaku

Tytuł:
Produkcja smarownej watrobianki o obnizonej zawartosci tluszczu. Wyrob niskoenergetyczny o tradycyjnym smaku
Tematy:
konsystencja
przetwory miesne
wedliny smarowne
receptury
przetworstwo miesa
produkty niskotluszczowe
wedliny podrobowe
watrobianka
obnizanie zawartosci tluszczu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies