Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preferencje w spozyciu miesa przez ludzi w swietle badan archeozoologicznych

Tytuł:
Preferencje w spozyciu miesa przez ludzi w swietle badan archeozoologicznych
Autorzy:
Jarczyk A
Andrzejewska A.
Jurkowska M.
Tematy:
archeozoologia
neolit
epoka brazu
sredniowiecze
zywienie czlowieka
mieso
spozycie zywnosci
preferencje zywieniowe
historia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies