Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Volatile compounds as coffee quality factors: preliminary studies

Tytuł:
Volatile compounds as coffee quality factors: preliminary studies
Zwiazki lotne jako wyrozniki jakosci kawy: badania wstepne
Autorzy:
Chrostowska-Siwek I.
Jursza-Szymanska A.
Sobczynski A.
Tematy:
coffee quality
volatile compound
chromatography
aroma
quality factor
quality analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies