Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw roznych systemow chlodzenia na cechy jakosciowe tuszek kurczat rzeznych w czasie przechowywania w chlodni

Tytuł:
Wplyw roznych systemow chlodzenia na cechy jakosciowe tuszek kurczat rzeznych w czasie przechowywania w chlodni
The influence of various chilling methods on the quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room
Autorzy:
Belkot Z.
Tematy:
drob
brojlery kurze
tuszki drobiowe
chlodzenie
systemy chlodzace
chlodzenie powietrzem
chlodzenie woda
chlodzenie wodno-powietrzne
przechowywanie
chlodnie
mieso drobiowe
jakosc
ocena organoleptyczna
poultry
hen broiler
poultry carcass
refrigeration
cooling system
storage
air cooling
water cooling
cold storage
poultry meat
quality
organoleptic test
water-air cooling
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies