Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologiczne aspekty produkcji zywnosci niskokalorycznej

Przedstawiono podstawowe informacje na temat bieżącej sytuacji w produkcji i spożyciu żywności niskokalorycznej. Opisano ogólne aspekty problemów jakościowych i technologicznych związanych z produkcją tej żywności. Przedstawiono skład i technologię produkcji wybranych produktów niskokalorycznych, m.in. napojów orzeźwiających, jogurtu, lodów, serów, masła, margaryny i majonezu.

Some basic information on current situation on low calorie food production and consumption was presented. A general aspects of quality and technological problems of low calorie food production was described. Composition and processing of selected low calorie food products, including beverages, yogurth, ice-cream, cheese, butter, margarine and mayonnaise, were shown.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies