Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of hydration of a protein preparation on the state of water in fine forcemeat sausages

Tytuł:
The effect of hydration of a protein preparation on the state of water in fine forcemeat sausages
Autorzy:
Baranowska H.M.
Piotrowska E.
Dolata W.
Tematy:
thermal treatment
water activity
forcemeat sausage
protein preparation
meat technology
CC 400 preparation
hydration
NMR technique
sausage
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies