Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of the influence of garlic, Echinacea preparation and 1,2,4-triasole derivative on the health and rearing effects of slaughter turkey-hens

Tytuł:
Comparison of the influence of garlic, Echinacea preparation and 1,2,4-triasole derivative on the health and rearing effects of slaughter turkey-hens
Porownanie wplywu czosnku, preparatu z jezowki oraz pochodnej 1,2,4-triazolu na zdrowotnosc i efekty odchowu indyczek rzeznych
Autorzy:
Krauze M.
Truchlinski J.
Tematy:
comparison
garlic
Echinacea
plant preparation
1,2,4-triasole derivative
animal health
animal rearing
slaughter animal
turkey
hen
biochemical factor
blood
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies