Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Organizowanie postepu w produkcji surowca wieprzowego na przykladzie rozwiazan dunskich

Tytuł:
Organizowanie postepu w produkcji surowca wieprzowego na przykladzie rozwiazan dunskich
Autorzy:
Borzuta K.
Borys A.
Pospiech E.
Tematy:
zywiec wieprzowy
oragnizacja produkcji
Dania
produkcja zwierzeca
struktura organizacyjna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies