Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hydrokoloidy jako dodatki funkcjonalne w technologii przetwarzania miesa

Tytuł:
Hydrokoloidy jako dodatki funkcjonalne w technologii przetwarzania miesa
Autorzy:
Pyrcz J.
Kowalski R.
Tematy:
dodatki do zywnosci
karageny
przetworstwo miesa
karageniany
zamienniki tluszczu
hydrokoloidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies