Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stan jakosciowy miesa tusz wieprzowych z poglowia masowego ocenianego w 2007 roku

Tytuł:
Stan jakosciowy miesa tusz wieprzowych z poglowia masowego ocenianego w 2007 roku
Quality state of meat derived from pig carcasses slaughtered in 2007 year
Autorzy:
Strzelecki J
Lisiak D.
Borzuta K.
Winiarski R.
Borys A.
Wajda S.
Kondratowicz J
Janiszewski P.
Chwastowska I.
Burczyk E.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies