Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dynamika zmian kwasowosci jogurtu z dodatkiem produktow zbozowych podczas chlodniczego przechowywania

Tytuł:
Dynamika zmian kwasowosci jogurtu z dodatkiem produktow zbozowych podczas chlodniczego przechowywania
Dynamics of changes in acidity of yoghurt with an addition of cereals during cold storage
Autorzy:
Cais-Sokolinska D
Dankow R.
Pikul J.
Tematy:
przechowywanie
dodatki do zywnosci
kwasowosc
kasza jeczmienna
kasza owsiana
jogurt
kasza gryczana
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies