Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow fermentacji zacierow sliwkowych na powstawanie karbaminianu etylu [1]

In this paper the influence of the treatment of fruits and fermentation parameters (pH, temperature) of the plum mashes on the prussic acid and ethyl carbamate content in the obtained raw spirits were tested.

W artykule przedstawiono wpływ obróbki owoców i warunków fermentacji (pH, temperatury) zacierów śliwkowych na zawartość cyjanowodoru i karbaminianu etylu w uzyskanych spirytusach surowych.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies