Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the concentration of mineral constituents in apples on their postharvest quality and storage performance. II. Relations between the concentration of mineral constituents in apples and some factors determining their quality

Tytuł:
Effect of the concentration of mineral constituents in apples on their postharvest quality and storage performance. II. Relations between the concentration of mineral constituents in apples and some factors determining their quality
Autorzy:
Ben J.
Tematy:
firmness
acid
sugar
storage performance
concentration
postharvest quality
quality
apple
mineral constituent
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies