Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie wybranych odmian pszenicy ozimej z uprawy ekologicznej do produkcji pieczywa

Tytuł:
Wykorzystanie wybranych odmian pszenicy ozimej z uprawy ekologicznej do produkcji pieczywa
Utilization of chosen winter wheat cultivars from ecological cropping system to the bread production
Autorzy:
Cacak-Pietrzak G.
Ceglinska A.
Jonczyk K.
Kus J.
Tematy:
uprawa ekologiczna
wartosc wypiekowa
pieczywo
pszenica Kobra
produkcja
odmiany roslin
pszenica Elena
pieczywo pszenne
pszenica ozima
pszenica Juma
cechy jakosciowe
pszenica Roma
maka pszenna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies