Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cechy technologiczne mleka krow rasy czerwono-bialej i simental oraz ich zwiazek z polimorfizmem kappa-kazeiny

Tytuł:
Cechy technologiczne mleka krow rasy czerwono-bialej i simental oraz ich zwiazek z polimorfizmem kappa-kazeiny
Technological traits of milk of Red-and-White and Simmental cows as related to kappa-casein polymorphism
Autorzy:
Felenczak A.
Fertig A.
Gardzina E.
Jezowit-Jurek M.
Tematy:
krowy mleczne
bydlo simental
bydlo czerwono-biale
polimorfizm
mleko krowie
kappa-kazeina
wlasciwosci technologiczne
bialka mleka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies