Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow uprawy, pozbiorczego przechowywania i procesow technologicznych na zawartosc witaminy E w owocach papryki slodkiej

Tytuł:
Wplyw warunkow uprawy, pozbiorczego przechowywania i procesow technologicznych na zawartosc witaminy E w owocach papryki slodkiej
Autorzy:
Horbowicz M.
Tematy:
warzywa suszone
przechowywanie
warzywa psiankowate
warzywnictwo
zawartosc witaminy E
uprawa roslin
suszenie
konserwowanie
papryka slodka
warzywa konserwowane
odmiany roslin
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies