Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Egg yolk HDL-cholesterol content and its relation to total plasma and yolk cholesterol and some production traits in three lines of Japanese quail

Tytuł:
Egg yolk HDL-cholesterol content and its relation to total plasma and yolk cholesterol and some production traits in three lines of Japanese quail
Zawartosc HDL cholesterolu w zoltku jaj i jej zwiazek z poziomem cholesterolu calkowitego w osoczu i zoltku oraz cechami produkcyjnymi w trzech liniach przepiorek japonskich
Autorzy:
Michalska E.
Stepinska M.
Tematy:
linie hodowlane
poziom cholesterolu
zoltko jaja
przepiorki japonskie
hodowla zwierzat
cholesterol HDL
korelacja fenotypowa
cholesterol calkowity
osocze
cechy produkcyjne
jaja przepiorcze
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies