Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania wspolczynnikow hamujacych szybkosc krystalizacji sacharozy w warunkach fabrycznych

Tytuł:
Badania wspolczynnikow hamujacych szybkosc krystalizacji sacharozy w warunkach fabrycznych
Autorzy:
Grabka J.
Ryngajllo L.
Tematy:
wspolczynniki hamujace
analiza statystyczna
szybkosc krystalizacji
przemysl cukrowniczy
krystalizacja
dokladnosc pomiaru
metoda regresji
sacharoza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies