Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of Spumol K on the ultrastructure of Aspergillus niger strains sensitive or resistant to toxic compounds of beet molasses

Tytuł:
Effect of Spumol K on the ultrastructure of Aspergillus niger strains sensitive or resistant to toxic compounds of beet molasses
Autorzy:
Gabara B.
Zakowska Z.
Tematy:
beet molasses
citric acid
Spumol K
toxic compound
surface fermentation
Aspergillus niger
cell wall
mycelium
ultrastructure
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies