Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatkow pochodzenia roslinnego na wybrana ceche sensoryczna serkow twarogowych

Tytuł:
Wplyw dodatkow pochodzenia roslinnego na wybrana ceche sensoryczna serkow twarogowych
The influence of plant extract supplements on selected sensoric quality of cottage cheeses
Autorzy:
Stankiewicz J
Steinka I.
Grajewska M.
Tematy:
dodatki pochodzenia roslinnego
dodatki do zywnosci
cechy organoleptyczne
aloes
smak gorzki
sery twarogowe
suplementacja zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies